EN SON YAYINLANAN

ÇERKES HELVASI

Bir Çerkes olarak en sevdiğim helva Beyaz Çerkes Helvası diyebilirim. Biraz sabır biraz kol kuvveti ve birazda el çabukluğu gerektirir...

EN ÇOK İZLENENLER

DÖRT MALZEMELİ ANA YEMEK



Dört malzeme ile bu kadar lezzetli tavuk olur mu şaşıracaksınız.
Tavuk göğsü, soya sosu, krema ve mısır gevreği nin inanılmaz uyumu.

GEVREKLİ TAVUK
MALZEMELER
3 adet tavuk göğsü
1/2  çay bardağı soya sosu
1+1/2 paket krema
200 gr mısır gevreği


YAPILIŞI
Tavuklar ince ince dilimlenerek dövülür ve soya sosu ile karıştırılıp 1 saat dinlendirilir.
Genişçe bir fırın tepsisine tek sıra halinde dizilir
Üzerine rondodan geçirilmiş gerekleri yayılır.
Onunda üzerine krema gezdirilerek 200 derece fırında 40 dakika pişirilir.
Dilimlenerek servis yapılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder